Logo SRC -> Nieuw: de Silent Rigid Click PVC vloer

De Silent Rigid Click (SRC) technologie kenmerkt een nieuwe generatie PVC clickvloeren: natuurgetrouw, ijzersterk, razendsnel te leggen en heerlijk stil. Want wist je dat het contactgeluid van een vloer zeer veel invloed heeft op de mate van comfort? Doordat deze clickvloer een 1,5 mm onderlaag van foam heeft, ontstaat een geluiddempend effect. De vloer is hierdoor comfortabel stil en staat garant voor jaren woonplezier! Bekijk de click collectie

“Hout leeft”

Vaak hoor je dat een houten vloer pas mooi wordt nadat er jaren intensief op is geleefd. Wij vinden dat onzin. Een nieuwe parketvloer moet je aanspreken vanaf het eerste moment dat deze in je woning ligt. Dat de vloer door de jaren heen extra karakter krijgt is een mooie bijkomstigheid. Om deze reden hebben wij de Floorlife parketcollectie samengesteld uit een diversiteit van kleuren en selecties. Neem een rustieke selectie voor een noesten en scheuren. Of kies voor een select sorting met een rustige en moderne uitstraling.

Lamelparket

Lamelparket vloeren zijn opgebouwd uit meerdere lagen. Dit zorgt er voor dat er minder krachten in het hout zitten. Wat vervolgens weer zorgt voor minder scheurvorming en kromtrekken van de vloerdelen. Door de stroken multiplex die onder massieve toplaag zijn aangebracht ontstaan er een soort luchtkamers, wat zorgt voor een verbeterde akoestische werking. Lamelparket klinkt wat minder hard dan massieve houten vloeren.

Ruime keuze

De Floorlife Parket collectie bestaat uit diverse parketsorteringen. Over het algemeen zijn deze te verdelen in 4 groepen, sortering A, B, C en D. Deze sortering loopt van select sortering (sortering A) tot zeer rustieke sortering (sortering D). Select betekent dat de delen gesorteerd zijn op rustige uitstraling, waarbij delen met scheuren, noesten en grote kleurverschillen zoveel mogelijk buiten de selectie zijn gehouden. Rustiek betekent dat er juist geselecteerd is op de tekening en het karakter van het hout, met andere woorden: grote (gestopte) scheuren, noesten en kleurverschillen voor een natuurlijke landelijke uitstraling. Kom langs in onze winkel in Plaatsnaamlabel en ervaar de verschillen zelf.

Maak gebruik van onze roomconfigurator