Blog categorie: pvc
21 maart, 2022

Maak kennis met onze nieuwe pvc collectie

Maak kennis met onze nieuwe pvc collectie

We hebben de Floorlife pvc collectie uitgebreid met een aantal nieuwe parels. Comfortabel, warm en ook nog eens oersterk. En dan hebben deze pvc vloeren ook nog eens de meest trendy uitstraling met diverse visgraat patronen, een extra grote betontegel en authentieke hout decoren. We durven dan ook te zeggen dat de nieuwe pvc collectie echt iedereen blij maakt. En omdat de pvc vloeren in verschillende prijsklassen beschikbaar zijn, kan iedereen meedoen aan deze trend. Wat de collectie zo bijzonder maakt? Wij leggen het aan je uit.

bekijk de pvc collectie

 

De meest betaalbare pvc vloer

Puur natuur, maar dan voor pvc, en ook nog eens verrassend betaalbaar. Zo kunnen we deze collectie het beste omschrijven. De nieuwe pvc collectie bevat maar liefst vijf kwaliteiten die scherp geprijsd zijn. Deze vloeren hebben allemaal de vertrouwde matte uitstraling die u van Floorlife vloeren gewend bent. Met een licht voelbare hout- of tegelstructuur krijgen de vloeren een realistische uitstraling. Ga jij voor één van deze varianten in een click uitvoering? Zorg dan dat je gebruik maakt van een ondervloer. De kwaliteiten zijn namelijk niet voorzien van een geïntegreerde ondervloer en geluidsreducerende onderlaag. Je vindt deze karakteristieke vloeren in onze catalogus onder de namen Southwark, Merton, Yup Merton, Newham en Barnet.

Uitbreiding van de vertrouwde pvc collectie

Dit is nog niet alles, we hebben nog eens drie extra kwaliteiten aan de Floorlife pvc collectie toegevoegd. Zo heeft de populaire Yup visgraat een flinke uitbreiding gekregen met 2 bijzondere decoren, de Yup Fulham en de Yup Leyton. Met een extra stoere variant, een rustiger patroon en de vertrouwde uitstraling van de Yup kies jij de visgraat vloer die jouw woonstijl het beste weergeeft. Je hoeft je geen zorgen te maken over grote beschadigingen op de vloer. De vloeren hebben met een toplaag van wel 0,55 millimeter een enorm sterk karakter. Een pvc vloer is al prachtig van zichzelf, maar door de natuurgetrouwe uitstraling zijn deze 3 nieuwe kwaliteiten nauwelijks van een echte houten vloer te onderscheiden. Een extra voordeel van deze vloeren is dat de click uitvoeringen voorzien zijn van een geïntegreerde ondervloer. We noemen dit ook wel het Silent Rigid Clicksysteem. Liever een rechte plank? Ook dat is mogelijk met de gloednieuwe kwaliteit Fulham.

Nog meer voordelen

Denk je dat we alle voordelen nu wel genoemd hebben? Nee hoor, wij gaan nog even door. Al onze pvc vloeren, dus ook de nieuwe kwaliteiten, hebben een waterbestendig karakter. Dat maakt de vloeren de perfecte uitkomst voor iedere ruimte, zelfs de badkamer of keuken. Pvc is daarnaast de meest gekozen vloer voor nieuwbouw woningen, en dat is niet voor niets. Een pvc vloer is namelijk bij uitstek geschikt voor vloerverwarming en -koeling. Omdat een Floorlife pvc vloer ontzettend dun is, heeft de warmte minder moeite om door te dringen in de woonruimte. Zo haal jij het meeste rendement uit je vloerverwarming.

Vergelijk producten (0)