Nieuw: de Silent Rigid Click PVC vloer

De Silent Rigid Click (SRC) technologie kenmerkt een nieuwe generatie PVC clickvloeren: natuurgetrouw, ijzersterk, razendsnel te leggen en heerlijk stil. Want wist je dat het contactgeluid van een vloer zeer veel invloed heeft op de mate van comfort? Doordat deze clickvloer een 1,5 mm onderlaag van foam heeft, ontstaat een geluiddempend effect. De vloer is hierdoor comfortabel stil en staat garant voor jaren woonplezier!Bekijk de click collectie

"De meest harde en sterke vloer"

De SRC-technologie staat tevens garant voor een ultra stabiele ‘Rigid Board’ rug zonder weekmakers. Deze rug is harder en sterker dan bij een verlijmde PVC vloer doordat deze luchtvrij is en voorzien van kalksteen. Door de extreme hardheid van het materiaal kan de PVC vloer met SRC-technologie over een bestaande vlakke vloer worden gelegd. Indien de basisvloer niet vlak is, biedt de Co-pro collectie een oplossing.

Uniek clicksysteem

Door het bewezen Unilin clicksysteem leg je de vloerdelen razendsnel onderling aan elkaar. Vloeren met SRC-technologie worden dus niet op de ondergrond verlijmd, maar zwevend geplaatst. Daardoor ontstaat een enorme tijdswinst en is het plaatsen van de vloer een fluitje van een cent.


Super stil en comfortabel
PVC vloeren zijn op dit moment populair. Logisch aangezien deze niet alleen supersterk zijn maar ook nog eens gemakkelijk in onderhoud. De Silent Rigid Click heeft een geluidsreducerende onderlaag, de naam zegt het al: de vloer is super stil. Naast dat deze vloer erg comfortabel is, is deze vloer ook geschikt voor vloerverwarming én koeling en is deze ook nog eens waterbestendig.

Voor elk interieur een passende PVC-vloer

De volledige PVC-collectie met Silent Rigid clicktechnologie is verkrijgbaar in trendy dessins: visgraat, hout en tegels. Door de vele kleuren, dessins en afwerkingsmogelijkheden is er voor elk interieur wel een geschikte PVC vloer te vinden. Alle kleuren uit de Silent Rigid Click zijn ook leverbaar in dryback PVC. Bekijk onze volledige collectie voor meer informatie over de verschillende series of bezoek één van onze dealers.

Klik hier voor een dealer bij JOU in de buurt!

Maak gebruik van onze roomconfigurator