Blog categorie: pvc
21 september, 2023

Een Floorlife pvc vloer voldoet aan de hoogste kwaliteits- en gezondheidseisen

Een Floorlife pvc vloer voldoet aan de hoogste kwaliteits en gezondheidseisen

Floorlife is zeer toegewijd aan jouw welzijn en de gezondheid van het milieu. Daarom zijn al onze pvc vloeren volledig vrij van ftalaten, bevatten ze veilige weekmakers en worden ze uitvoerig getest om te voldoen aan de hoogste normen voor kwaliteit en gezondheid. Wij kunnen je dan ook verzekeren dat er geen schadelijke stoffen aanwezig zijn in jouw Floorlife pvc vloer, ongeacht of deze al langere tijd in huis ligt of onlangs is aangeschaft.

bekijk de collectie

 

Om een pvc vloer flexibel te maken worden er vaak ftalaten toegevoegd. Deze weekmakers verspreiden zich bij gebruik van de vloer echter in de omgeving en kunnen een schadelijk effect hebben op je gezondheid. Wij delen jouw bezorgdheid over deze weekmakers en produceren daarom al onze pvc vloeren volledig vrij van ftalaten. Om onze vloeren soepel te houden, maken wij gebruik van de ftalaatvrije en veilige weekmaker DOTP. DOTP voldoet aan diverse Europese regelgevingen en normen voor veilig gebruik in producten en is niet schadelijk voor de gezondheid. Door deze veilige weekmaker kunnen Floorlife pvc vloeren ook zonder zorgen worden gebruikt in combinatie met vloerverwarming.

Wij zijn erg nauwkeurig in het selecteren van veilige en duurzame grondstoffen voor onze pvc vloeren. Daarom worden onze vloeren volledig geproduceerd van nieuwe en schone grondstoffen. Op deze manier hebben wij volledige controle over de samenstelling van onze vloeren. Bovendien zijn al onze vloeren voorzien van het TÜV Proficert Premium certificaat. Dit certificaat geeft jou de garantie dat onze pvc vloeren voldoen aan de strengste eisen in Europa op het gebied van gezondheid, milieu en kwaliteit.

    Vergelijk producten (0)