Blog categorie: pvc
11 mei, 2023

Een nieuwe trap bij jouw nieuwe interieurstijl

Een nieuwe trap bij jouw nieuwe interieurstijl

Heeft je woning een nieuwe look gekregen? Dan wil je niet dat de trap achterblijft in het geheel. Met een traprenovatie kun je jouw nieuwe interieurstijl tot in de puntjes doortrekken in huis. Twijfel je welke trap bij jouw woonstijl past? Wij zetten de tips op een rijtje voor de mooiste trapinspiratie. En daar worden wij blij van.

bekijk de collectie

 

Voor iedere woonstijl een bijpassende trap

Iedere woonstijl telt bij Floorlife. Of je nu fan bent van een industriële, romantische of klassieke look: bij een traprenovatie van Floorlife is alles mogelijk. Je hoeft dus alleen te luisteren naar jouw persoonlijke woonstijl en je past de trap hier eenvoudig op aan. Maar hoe zorg je dan voor één geheel in huis? De stylisten van Floorlife nemen je graag mee in bijpassende trappen van pvc en parket bij iedere woonstijl.   

Een prachtige trap van pvc

Neem je de laatste interieurtrends onder de loep, dan steekt pvc daar met kop en schouders bovenuit. Pvc is ontzettend populair en laat menig interieurharten sneller kloppen. Sinds een aantal jaren is pvc daarom geliefd als trapbekleding. Het vloertype is op talloze manieren toe te passen en vormt zich daarom perfect naar iedere woonstijl. Zo kun je kiezen voor een betonlook op de trap in een industriële interieurstijl, maar kun je ook kiezen voor een warme houten plank in een romantisch interieur. Door het veelzijdige karakter van pvc kun je jouw trap op een unieke manier bekleden, zodat deze uitstekend aansluit bij jouw woning.

De voordelen van pvc

Naast de prachtige uitstraling van pvc zijn er nog andere redenen om voor dit type vloerbekleding te kiezen. Pvc is geluiddempend en is daarom een uitstekende optie voor de bekleding van de trap. Dat betekent dat je ’s avonds muisstil de trap op kunt lopen zonder je medebewoners wakker te maken. En dat is prettig als je een gehorige woning hebt. Geen fan van schoonmaken? Dan heb je geluk met pvc. Het schoonmaken van de trap doe je met pvc namelijk in één handomdraai. Je bent dus nooit veel tijd kwijt aan het onderhouden van je trap.  

Authentiek parket

Wil je jouw trap in ere herstellen? Kies dan voor een authentieke bekleding van parket. Met parket behoud je het unieke charme van je trap en kleed je jouw trap op een robuuste wijze af. Daarnaast haal je met parket letterlijk en figuurlijk de natuur in huis. Het is daarom een uitstekende duurzame optie, waarmee je een goede keuze maakt voor het milieu en de gezondheid in huis. Wil je de trap extra beveiligen? Dan kunnen we het parket bij Floorlife voorzien van een anti-slipstrip, waardoor de kans op uitglijden wordt beperkt. Zo kies je dus voor een prachtige bekleding van de trap en verhoog je de veiligheid in huis.

Een open of gesloten trap

Een statement maken in huis? Een open trap is een trap zonder stootborden, waardoor je als het ware door de trap heen kunt kijken. Het kan daarom een unieke toevoeging zijn aan je huidige interieur. Wel is het bij een open trap belangrijk dat deze mooi verzorgd is. Het kan je interieur als het ware maken of breken. Zijn er veel deuk of slijtplekken te zien in de trap, dan gaat dat ten koste van de uitstraling in huis. Kies daarom meteen voor een stijlvolle traprenovatie om je interieur extra karakter te geven.

Heb je een gesloten trap, dan bestaat de trap ook uit stootborden. Wil je eenheid creëren in de trap? Kies dan voor stootborden en slabs in dezelfde uitstraling. Zo ontstaat er één geheel bij jouw gesloten trap. En dat willen we.

Een traprenovatie bij Floorlife

Onze vakmannen zijn kundig en weten jouw trap in één dag een prachtige renovatie te geven. Binnen een paar uur creëer je een nieuwe, stijlvolle sfeer in huis. Ben je zelf erg handig? Dan kun je de traprenovatie natuurlijk ook zelf uitvoeren.

Voor iedere woonstijl is er bij Floorlife een prachtige trapbekleding te vinden. Sterker nog: jouw trap verandert gewoon mee met jouw veranderende interieur. Dat is fijn en geeft rust. Twijfel je nog over het dessin van jouw trapbekleding? Onze vakmannen denken graag mee in stijladvies. Kom langs bij een Floorlife vakman in de buurt en laat je inspireren door onze prachtige vloeren.

    Vergelijk producten (0)