Blog categorie: pvc
16 mei, 2022

De pvc vloer, praktisch en natuurgetrouw

De pvc vloer praktisch en natuurgetrouw

Iedereen droomt ervan om zijn of haar woonkamer om te toveren tot een elegante en sfeervolle ruimte. Daarom combineren wij bij Floorlife het beste van twee werelden. Een natuurgetrouwe uitstraling met een absoluut gebruiksgemak. Een Floorlife pvc vloer is niet alleen heerlijk stil, ultra dun en lekker warm, maar ook nog eens gemakkelijk te plaatsen op iedere ondergrond. Dat is nog niet alles. Je kunt ook nog eens kiezen uit verschillende formaten, patronen en kleuren. Dankzij het watervaste karakter zijn onze vloeren geschikt voor gebruik in werkelijk iedere ruimte. Van de woonkamer tot de keuken en van de slaapkamer tot de badkamer.

bekijk de collectie

 

Onze pvc vloeren bieden eindeloze mogelijkheden

Het grote voordeel van een pvc vloer is dat je de vloer in oneindig veel verschillende kleuren en patronen kunt kopen. Van een lichte beige plank met weinig noesten tot een industriële betontegel waarin de kleinste kiezelsteentjes zelfs zichtbaar zijn. Zo realistisch dat het unieke patroon overeenkomt met echt hout of beton. Daarom is het uiterst belangrijk dat de nerven en noesten ook voelbaar zijn. Naast de warme kleuren, het authentieke karakter en de unieke uitstraling van onze pvc vloeren met houtlook, hebben we ook diverse visgraat patronen en een Hongaarse punt in collectie. Geïnspireerd door de natuur hebben we samen met vtwonen ook nog eens een aantal trendy vtwonen vloeren op de markt gebracht die perfect aansluiten bij de laatste woontrends. De mogelijkheden zijn eindeloos. Zo vind jij gegarandeerd een vloer die bij jouw woonstijl aansluit.

Zo houd jij je pvc vloer in perfecte staat

Wanneer je kiest voor een pvc vloer kies je niet alleen een vloer die aansluit bij de laatste woontrends, maar ook nog eens een vloer die eenvoudig te onderhouden is. We zeggen daarom ook wel dat het schoonmaken van een pvc vloer peanuts is. Want wie vindt schoonmaken nu echt leuk? Met een pvc vloer kunnen we dit een stuk gemakkelijker maken. De klus is zo geklaard door met de stofzuiger door je huis te gaan en de vloer regelmatig te dweilen met warm water en een Co-pro pvc reiniger. Pas op! Gebruik absoluut geen agressieve reinigingsmiddelen. Deze middelen tasten de unieke toplaag van onze pvc vloeren aan waardoor de ultra matte look langzaam verdwijnt.

Onbezorgd leven op jouw pvc vloer

Jouw gezondheid staat bij ons hoog in het vaandel. We vinden het dan ook ontzettend belangrijk dat jouw pvc vloer bijdraagt aan een gezonder binnenklimaat en dat je je geen zorgen hoeft te maken over spelende kinderen op de vloer. Hoe wij dit kunnen garanderen? Onze vloeren zijn 100% ftalaatvrij geproduceerd en bevatten uitsluitend veilige weekmakers. Ftalaten zijn giftige stoffen die ervoor zorgen dat jouw vloer soepel blijft. Je snapt dat we deze giftige stoffen liever vermijden. Om de vloer toch soepel te houden maken wij gebruik van veilige weekmakers. Deze weekmakers hebben geen negatieve invloed op jouw gezondheid.

Ervaar onze pvc vloeren gewoon vanaf de bank

Vind jij het ook zo lastig om je in te beelden hoe een pvc vloer in jouw woonruimte zal staan? Dan hebben wij de perfecte oplossing. Ontdek onze volledige collectie stijlvolle en warme pvc vloeren vanaf de bank door gebruik te maken van onze AI-tool. Met deze unieke tool bekijk je onze vloeren virtueel in je eigen woonkamer door een foto te uploaden van jouw woonruimte. Selecteer vervolgens de vloer die jij wilt bekijken en tada! Hij lijkt al in jouw woning te liggen. Liever de bijzondere kwaliteit van onze vloeren zelf ervaren? Bezoek dan een Floorlife verkooppunt in jouw buurt.

Vergelijk producten (0)