Blog categorie: laminaat
21 februari, 2022

Kan laminaat in een visgraat patroon gelegd worden?

Kan laminaat in een visgraat patroon gelegd worden

Om gelijk maar met de deur in huis te vallen, dit kan! Binnen het Floorlife vloeren assortiment hebben we vloeren met een uniek click systeem, maar één kwaliteit is geschikt om een visgraat patroon gelegd te worden. We hebben het dan over de unieke Bayside laminaat collectie. Dankzij de verschillende kleurnuances, luxe v-groef en voelbare houtstructuur is een laminaat vloer niet te onderscheiden van een authentieke parket vloer. Lees hieronder enkele voordelen van een visgraat laminaat vloer en ervaar het zelf bij een Floorlife winkel in jouw buurt.

bekijk de laminaat collectie

 

Laminaat, nog steeds de trend

Een laminaat vloer is nog altijd razend populair. Niet zo gek, omdat deze vloer aan elke interieurstijl warmte, sfeer en karakter toevoegt. Onze laminaat vloeren zijn natuurgetrouw en bootsen met voelbare nerven, noesten en kleurverschillen het realistische houtpatroon perfect na. Het aanschaffen van een laminaat vloer is een bewuste keuze, voor nu en in de toekomst. Zo verandert een laminaat vloer gewoon met je woonstijl mee en is deze gemakkelijk mee te verhuizen naar je volgende woning. Nog een reden om voor laminaat te kiezen is het feit dat er voor ieder budget een geschikte laminaat vloer beschikbaar is. Dat maakt het kiezen van een laminaat vloer bij Floorlife een fluitje van een cent.

Visgraat laminaat voor iedere woonstijl

Met een visgraat laminaat vloer creëer je een stijlvolle en speelse basis. De planken worden in een hoek van 90 graden in elkaar geclickt. Zo ontstaat er een doorlopend patroon die overeenkomt met de graat van een vis. Dit geeft een bijzonder effect en luxe uitstraling aan jouw interieur. Je zou het misschien niet verwachten, maar een visgraat patroon maakt de ruimte optisch breder. Bij een visgraat vloer wordt vaak gedacht aan een klassiek interieur. Wij vinden een visgraat vloer net zo mooi in een industrieel of modern interieur. Door deze vloer te combineren met staal en zwarttinten krijgt je interieur een stoere look en creëer je een gaaf contrast.

Het leggen van visgraat laminaat

Voor het leggen van een laminaat vloer hoef je geen expert te zijn. Omdat de planken zijn voorzien van een eenvoudig clicksysteem schuiven de planken gemakkelijk in elkaar. Ga je laminaat leggen in een visgraat vloer komt er wat meer ervaring bij kijken. Zo is het ontzettend belangrijk om op de juiste plek te beginnen, zodat het patroon goed tot zijn recht komt in de kamer. We raden je dan ook aan om de leginstructies nauwkeurig te volgen of het leggen van een visgraat laminaat vloer uit te besteden aan één van onze vakmannen. Zo weet je zeker dat je jarenlang van de vloer kunt genieten en kom je niet voor onnodige verrassingen te staan.

Zo onderhoud je een laminaat vloer

Veel mensen kiezen een laminaat vloer vanwege het eenvoudige onderhoud, wij kunnen ons daar prima in vinden. Een laminaat vloer heeft eigenlijk weinig aandacht nodig, maar het is wel belangrijk om de juiste schoonmaakmiddelen te gebruiken. Het gebruik van zomaar een huis-tuin-en-keuken middeltje kan ervoor zorgen dat de toplaag wordt aangetast waardoor er doffe of glimmende vlekken ontstaan. Wij raden je daarom aan om de vloer te reinigen met een professioneel middel zoals de Co-pro laminaatreiniger. In veel gevallen is regelmatig stofzuigen en af en toe dweilen met een uitgewrongen dweil al voldoende om de vloer in optimale conditie te houden.

Vergelijk producten (0)