Blog categorie: traprenovatie
27 juni, 2022

Met Floorlife kies je voor een trap voor het leven

Met Floorlife kies je voor een trap voor het leven

Een nieuw interieur is één ding, maar hoe zorg je er nu voor dat alles in huis op elkaar is afgestemd en een eenheid vormt. In de afgelopen jaren heeft de trap een ware evolutie ondergaan. Tegenwoordig is de trap meer dan alleen een functioneel onderdeel van de woning. De trap is echt één met je interieur. Juist daarom vinden wij dat jouw trap de aandacht moet krijgen die hij verdient. Met een Floorlife traprenovatie kies je voor een praktische en kwalitatieve oplossing, waarmee jij je trap al binnen één dag in een nieuw jasje kan steken. Wij bieden daarom een uniek concept aan met advies op maat vanuit echte vakspecialisten.

bekijk de collectie

 

Een levensechte collectie

Kies je voor modern, landelijk of ga je toch voor klassiek? Bij Floorlife hebben we voor ieder wat wils. Onze overzettreden zijn verkrijgbaar in verschillende houtstructuren en kleuren. Van licht tot donker, maar ook in grijstinten en donkere marmer uitstralingen. Wat je ook kiest, bij ons ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit. Met onze unieke traprenovatie collectie brengen wij de natuur letterlijk bij jou in huis. Al onze decoren zijn natuurgetrouw en bootsen de uitstraling van hout of beton uitstekend na. Daarnaast zijn de materialen voor onze traprenovatie een duurzame keuze. Zo weet jij zeker dat je je steentje bijdraagt aan het milieu.

Je trap bekleden met slabs

Er zijn verschillende manieren om je trap te bekleden. In het verleden werd er vaak voor tapijt op de trap gekozen, maar tegenwoordig winnen pvc en parket het aan populariteit. Dat snappen wij wel! Deze materialen zijn gemakkelijk in onderhoud, slijtvast en houden geen stof vast. Een van de meest gekozen methodes is het plaatsen van overzettreden bij parket of slabs bij pvc. Daardoor kun je de trap vrijwel naadloos bekleden en is jouw traprenovatie vaak al binnen een dag uitgevoerd. De vakmannen van Floorlife plaatsen de nieuwe treden gewoon over je bestaande trap heen. Zo hoef jij je geen zorgen te maken over onnodig hak- en breekwerk.

De voordelen van een Floorlife traprenovatie

Slabs en overzettreden zijn een uitstekende keuze voor het renoveren van jouw trap. Dankzij de sterke toplaag van onze pvc vloeren is jouw met pvc beklede trap slijtvast, geluiddempend, eenvoudig in onderhoud en bestand tegen intensief gebruik. Onze traprenovatie met parket is daarnaast ook nog eens ontzettend duurzaam. Door de eindeloze mogelijkheden is onze traprenovatie 100% personaliseerbaar. Zo vind je meer dan 20 unieke decoren, heb je de keuze uit witte of gelijkkleurende stootborden en kun je kiezen uit diverse aluminium profielen. De aluminium profielen hebben een groot voordeel. Ze zijn namelijk voorzien van een antislip profiel, waardoor je minder kans hebt om uit te glijden op de trap.

Wij maken het verschil

Dankzij onze jarenlange ervaring weten we zeker dat we een passende oplossing hebben voor jouw situatie. Bij onze verkooppunten vind je klantgerichte en gedreven vakmannen die je helpen bij het maken van de juiste keuze. Zo kunnen we garanderen dat we samen van jouw trap een pronkstuk maken. Een traprenovatie van Floorlife maakt jouw trap extreem stil, onderhoudsvriendelijk en een beetje veiliger. Kom langs bij één van onze verkooppunten en ervaar het zelf.

Vergelijk producten (0)