Blog categorie: laminaat
8 november, 2021

Voordelen: laminaat in de spotlight

Voordelen laminaat in de spotlight

Ben je op zoek naar een robuuste en karakteristieke laminaat vloer? Dan ben je bij Floorlife aan het juiste aders. Het ruime aanbod van stijlvolle en warme vloeren in verschillende formaten en dessins geven de perfecte basis aan jouw interieur. Wij vinden het belangrijk dat onze laminaat vloeren niet van ‘echte’ houten vloeren te onderscheiden zijn. Dat alles doen we voor de beste prijs- en kwaliteitsverhouding. Het is dan ook niet voor niets dat Floorlife al jaren in de Nederlandse huishoudens te vinden is. In deze blog lees je alles over de voordelen van onze laminaat collectie.

ontdek ons natuurlijke laminaat

 

1. betaalbaar en levensecht laminaat

Veel mensen zijn gek op een echte houten vloer. Wij snappen dat wel! Een houten vloer geeft karakter aan je woning met warme kleuren, robuuste noesten en vlammende effecten. Het is niet voor iedereen weggelegd om een houten vloer te onderhouden en aan te schaffen. De Floorlife laminaat collectie biedt dan de perfecte uitkomst. Wij doen er alles aan om onze laminaat vloeren zo realistisch en betaalbaar mogelijk te maken. Dit doen we zodat jij ook met een laminaat vloer een karakteristieke en warme sfeer in je woning kunt creëren.

2. laminaat onderhouden is een fluitje van een cent

Een Floorlife laminaat vloer is in een eerste oogopslag niet te onderscheiden van een robuuste parket vloer. Zo heb je wel de uitstraling van een houten vloer, maar niet het onderhoud. Het onderhouden van een laminaat vloer is erg gemakkelijk. Structureel stofzuigen en dweilen met een uitgewrongen dweil is al genoeg. Als je bij het dweilen gebruik wilt maken van een schoonmaakmiddel is het belangrijk om de vloer met schoon water na te dweilen. Zo wordt het restvuil en achtergebleven schoonmaakmiddel van de vloer verwijderd en kun je langer genieten van je karakteristieke laminaat vloer.

3. Altijd een passende vloer

Iedereen heeft zijn eigen persoonlijke woonstijl. Wij stemmen onze collectie daar volledig op af, zodat jij gegarandeerd de vloer vindt die bij jouw woonstijl aansluit. Wil je een klassieke uitstraling? Dan hebben wij diverse donkere vloeren voor jou in collectie. Wil je juist een rustige basis creëren, zodat je los kunt gaan met kleurrijke accessoires? Ook dan vind je bij Floorlife een passende vloer. Vaak wordt er bij laminaat gedacht aan rechte planken, maar niets is minder waar. De Floorlife laminaat collectie bevat naast de klassieke rechte plank ook diverse beton tegels en een trendy visgraat patroon.

Samen naar jouw droominterieur

Wist je dat je bij Floorlife je favoriete vloer al vanaf de bank in je woonkamer kunt bekijken met onze AI-tool? Wel zo makkelijk als je even geen tijd hebt om een winkel te bezoeken.

Vergelijk producten (0)