Blog categorie: pvc
3 november, 2021

Voordelen: pvc in de spotlight

Voordelen pvc in de spotlight

Laminaat, parket pvc, wij hebben het allemaal! In deze blog willen we je graag meer vertellen over de voordelen van de Floorlife pvc collectie. Het is je vast niet ontgaan dat een pvc vloer de laatste jaren steeds populairder wordt, wij snappen dat wel. Pvc heeft namelijk ontzettend veel voordelen. Naast het feit dat Floorlife pvc vloeren verrassend betaalbaar zijn, zijn ze ook gemakkelijk in onderhoud, natuurgetrouw en ontzettend sterk.

ontdek onze robuuste pvc vloeren

 

1. Voor ieder wat wils

Bij het samenstellen van onze PVC collectie kijken we altijd naar de laatste woontrends, bijzondere patronen en de mooiste kleuren. Wij durven dan ook te zeggen dat je in onze pvc collectie altijd een vloer kunt vinden die bij jouw woonstijl past. Wil jij een statement maken met je vloer? Dan is een industriële betontegel of een klassiek visgraat patroon een aanrader voor jou. Je kunt natuurlijk ook kiezen voor de look & feel van een neutrale houten vloer met rechten planken waardoor je los kunt gaan met accessoires en planten. De stylisten van Floorlife zijn steeds op zoek naar uitdagende en nieuwe patronen. Zo hebben we in samenwerking met vtwonen een prachtige pvc collectie samengesteld.

2. Geluiddempend, stil en sterk

Wat voor type woning je ook hebt, een pvc vloer is de meest stille vloer in ons assortiment. We maken een onderscheid tussen verlijmde pvc vloeren en click pvc vloeren. Verlijmde pvc vloeren worden, zoals de naam al zegt, direct verlijmd op de basisvloer. Dit maakt de vloer ontzettend stil waardoor je nauwelijks andermans voetstappen hoort. Click pvc is voorzien van een kurken onderlaag om voor dezelfde geluidsdemping te zorgen. Je leest meer over de verschillen tussen onze click en plak pvc vloeren in de blog: xxxxx

3. De ideale vloer voor jonge gezinnen

Heb jij een druk huishouden? Dan kunnen we ons goed voorstellen dat je graag een vloer wilt aanschaffen die wel tegen een stootje kan. Zo hoef je je geen zorgen te maken over een omgevallen glas drinken of het speelgoed van je kinderen op de vloer. Een pvc vloer van Floorlife is de perfecte uitkomst. Onze pvc collectie is namelijk waterbestendig, hygiënisch en eenvoudig in onderhoud. Stofzuigen en dweilen met een natte doek is voldoende om je vloer brandschoon te krijgen.

4. Ons pvc past in jouw budget

Of je nu op zoek bent naar een industriële tegel, een authentieke rechte plank of een bijzonder patroon, bij Floorlife vind je voor iedere woonstijl een passende vloer. En dat in diverse formaten en structuren. Vanwege een Embossed In Register (EIR) druksysteem komt de structuur van onze planken en tegels perfect overeen met het motief van de vloer. Dat maakt onze pvc vloeren levensecht, en dat alles voor een scherpe prijs! Zelf ervaren? Bezoek dan een vakman in jouw buurt.

5. Floorlife pvc is een duurzame keuze

We hechten bij Floorlife veel waarde aan het milieu en jouw gezondheid. Daarom produceren we onze vloeren, geheel ftalaatvrij, met veilige weekmakers. Deze weekmakers zijn nodig om de vloer soepel te houden, maar zijn onschadelijk voor het milieu. Daarnaast beschikken we over diverse keurmerken die aangeven dat onze pvc vloeren emissiearm zijn. Dat maakt onze vloeren een duurzame keuze.

Vergelijk producten (0)