Heb je nog vragen? Wij helpen je graag verder.

Zoek snel jouw vraag op.

Klantenservice van Floorlife

Ontdek onze betaalmogelijkheden voor karakteristieke, duurzame en robuuste parket, laminaat en pvc vloeren. Vergelijk onze verschillende vloeropties eenvoudig thuis en vraag gratis kleurstalen aan. Zo kun je de diverse kleuren en structuren van jouw favoriete vloeren bekijken. De kleurstalen geven je een goed beeld van jouw toekomstige vloer. Zodra je je keuze hebt gemaakt, hoef je de kleurstalen niet terug te sturen. En als je op zoek bent naar andere meubels of raamdecoratie, neem dan gerust het kleurstaal van jouw gekozen vloer mee naar de winkel om jouw interieur perfect af te stemmen. Bestel de kleurstalen en ontvang ze binnen 2-4 werkdagen, helemaal gratis, bij jou thuis.

Onze Betaalmogelijkheden

Ben je op zoek naar een karakteristieke, duurzame en robuuste vloer voor jouw huis? Wij begrijpen dat het belangrijk is om thuis de verschillende vloeropties te vergelijken, daarom bieden wij jou de mogelijkheid om gratis kleurstalen aan te vragen. Zo kun je eenvoudig de diverse kleuren en structuren van jouw favoriete vloeren bekijken.

Ruilen en Retourneren

Onze kleurstalen geven je een goed beeld van hoe jouw toekomstige vloer eruit kan zien. Zodra je jouw keuze hebt gemaakt, hoef je de kleurstalen niet naar ons terug te sturen. Ben je ook nog op zoek naar andere meubels of raamdecoratie om jouw interieur compleet te maken? Neem het kleurstaal van de gekozen vloer dan gerust mee naar de winkel, zodat je jouw nieuwe meubels of (raam)decoratie helemaal kunt afstemmen op jouw nieuwe vloer. Zo creëer je een echt thuis.

Vlotte Verzending

Zodra je de bestelling voor de kleurstalen plaatst, verzenden wij deze binnen 2-4 werkdagen kosteloos naar jou toe. We begrijpen dat je vol nieuwsgierigheid zit te wachten op jouw gekozen kleurstaal. Goed nieuws: onze kleurstalen passen gewoon door de brievenbus, dus je hoeft niet thuis te blijven om ze in ontvangst te nemen.

Vergelijk producten (0)