wil je de materialen voelen en de kleuren bij je thuis zien?

gratis kleurstalen

Gratis kleurstalen aanvragen

Iedereen droomt van een interieur die zijn of haar karakteristieke woonstijl het beste weerspiegelt. Een vloer wordt vaak als de basis van het interieur gezien en bepaald voor een groot deel de uiteindelijke sfeer in jouw woonruimte. Wij vinden het dan ook belangrijk dat jij de levensechte kwaliteit van onze vloeren zelf kunt ervaren. Daarom is het bij ons mogelijk om gratis kleurstalen te bestellen van jouw favoriete vloer, zodat jij vanaf de bank met een kopje koffie de vloeren nog eens rustig kunt bekijken. Het aanvragen van een gratis kleurstaal is eenvoudiger dan je denkt. Jij zoekt je favoriete Floorlife vloer en zorgt er met één druk op de knop voor dat wij de vloerstalen zo snel mogelijk bij jou bezorgen. Simpeler kunnen wij het niet maken, toch?

Gratis kleurstalen Floorlife.png

Vraag direct jouw gratis kleurstalen aan

Om het aanvragen van een gratis kleurstaal zo gemakkelijk mogelijk te maken, zijn er twee manieren waarop je dit kunt doen. Zo kun je via de collectiepagina of productpagina binnen een handomdraai een kleurstaal aanvragen. Je hoeft alleen maar op het knopje ‘gratis kleurstaal’ te klikken en jouw aanvraag wordt direct aan het winkelwagentje toegevoegd. Vul vervolgens je contactgegevens in, selecteer een dealer bij jou in de buurt en voilà! De stalen worden direct naar jouw adres verzonden.

Let op: je kunt maximaal twee gratis kleurstalen aanvragen

Persoonlijk advies

Wij vinden het belangrijk dat jij een advies op maat krijgt die bij jouw woonsituatie en woonstijl past. Onze vakspecialisten weten alle ins & outs van onze vloeren en hoe jij deze het beste in jouw karakteristieke woonstijl kunt integreren. Ook als je nog twijfelt over het patroon of de kleur van jouw droomvloer, kun je bij een Floorlife verkooppunt terecht. Zij hebben al onze vloeren in een groter staal beschikbaar, zodat je nog beter het levendige karakter van onze vloeren kunt ervaren. Wij hebben alle verkooppunten bij jou in de buurt op een rijtje gezet.

Vergelijk producten (0)