samen maken we de wereld een stukje groener

vloerretour by floorlife

Een groenere wereld!

Bij Floorlife voelen wij ons mede verantwoordelijk om onze wereld duurzamer te maken. Daarom hebben wij ons vloerretourprogramma in het leven geroepen, zodat we hier optimaal aan kunnen bijdragen. Als je jouw pvc vloer registreert, geven wij jou de garantie dat wij deze in de toekomst zullen ophalen en recyclen tot nieuwe industriële vloeren. Zo werken we samen aan een wereld zonder afval. Met de keuze voor een Floorlife pvc vloer kies je bewust voor een duurzame toekomst.

Kies voor duurzaamheid en maak een verschil in de wereld

Je vloer is de basis van je huis en draagt bij aan het karakter van je interieur. Wij bij Floorlife hopen dat je jarenlang van onze vloeren zult genieten. Wanneer je vloer echter aan vervanging toe is of als je je woonstijl wilt veranderen, bieden wij onze 'end of life' pvc recycling service aan. Dit geeft je vloer een tweede leven en draagt bij aan een duurzame toekomst zonder zorgen over het milieu.

Registreer

Als trotse eigenaar van een Floorlife pvc vloer is het belangrijk om deze binnen 30 dagen na aankoop te registreren. Registratie is eenvoudig en neemt slechts vijf minuten van je tijd in beslag. Door je vloer te registreren, profiteer je van gratis afhaling bij vervanging. Wacht niet langer en registreer je Floorlife pvc vloer vandaag nog!
 

Plan een afspraak

Ga jij na jaren woonplezier je Floorlife pvc vloer vervangen? Dan kun je bij ons een afhaalverzoek indienen zodra de oude vloer is verwijderd. Onze medewerkers nemen vervolgens contact met je op via e-mail of telefoon om samen een geschikt moment voor het afhalen van de vloer in te plannen. Op die manier hoef jij je geen zorgen te maken over het verwijderen van de oude vloer. Wil je meer weten? Bekijk dan onze voorwaarden hier!

Vergelijk producten (0)