Blog categorie: pvc
1 november, 2022

Top 10 populaire vloeren van 2022

Top 10 populaire vloeren van 2022

De vloer wordt letterlijk als de basis van jouw interieur gezien. Maar dit hoeft zeker niet te betekenen dat je altijd voor een neutrale ‘basic’ vloer moet gaan. We begrijpen dat het met alle mogelijkheden die er zijn steeds lastiger wordt om de vloer te kiezen die zowel bij jouw persoonlijke woonstijl als bij de laatste trends aansluit. De kleur van de vloer is bepalend voor de uiteindelijke sfeer die je creëert in de ruimte waar je de vloer legt. Wij hebben een rondje gemaakt langs bekende influencers, interieurstylisten en toonaangevende woonmerken om te kijken wat de trend van dit moment is. Wij hebben de top 10 populaire Floorlife vloeren voor je op een rijtje gezet.

bekijk de collectie

 

Licht, lichter, lichtst, de trend van dit moment.

Van visgraat tot een Hongaarse punt en van betontegels tot een terrazzo patroon, tussen al deze verschillende vloeren is er één ding dat overeenkomt: de kleur van de vloeren. Bijna alle vloeren zijn namelijk licht van kleur en sluiten daardoor perfect aan bij de trend van dit moment. Wij begrijpen wel dat lichte vloeren steeds populairder worden. Lichte vloeren zorgen namelijk voor een rustige basis en geven je de mogelijkheid om helemaal los te gaan met accessoires. Zo kun je je interieur bijvoorbeeld een stoere, industriële of romantische look & feel geven zonder dat je de vloer hoeft te veranderen. Daarnaast lijkt jouw woonruimte door een lichte vloer optisch groter en creëer je met lichte maar warme houttinten direct een huiselijke sfeer.

Onze top 10 lichte vloeren

In de Floorlife pvc, parket en laminaat collectie zijn er honderden lichte vloeren. Toch zijn er tien die er met kop en schouders bovenuit steken. Wij hebben de favorieten van onze klanten op een rijtje gezet.

 

  1. Yup herringbone beigepvc | visgraat patroon
  2. Inwood eiken licht naturelpvc | rechte plank
  3. Venice 4420parket | rechte plank
  4. Paddington beigepvc | rechte plank
  5. Bayside eiken licht naturellaminaat | visgraat patroon
  6. Venice 4402parket | rechte plank
  7. Yup herringbone naturalpvc | visgraat patroon
  8. Southwark greypvc I betonlook tegel
  9. Inwood eiken natuurpvc | rechte plank
  10. Composite light greypvc | betonlook tegel
Vergelijk producten (0)