Blog categorie: pvc
25 mei, 2023

Wat is de beste kantoorvloer?

Wat is de beste kantoorvloer

Op zoek naar een karakteristieke kantoorvloer? Als eigenaar van een kantoorpand heb je vaak specifieke wensen voor een vloer. Je wilt dat de vloer representatief is en een professionele uitstraling heeft, zeker als er regelmatig– letterlijk en figuurlijk – bezoekers over de vloer komen. De keuze voor een nieuwe kantoorvloer kan dus best lastig zijn. Met deze tips vind je de juiste vloer voor jouw werkplek!

bekijk de collectie

 

De wensen op kantoor

Wie al eerder nagedacht heeft over een kantoorvloer, weet dat dit geen simpele opgave is. Bij een kantoorpand komen vaak veel eisen om de hoek kijken. Je wilt immers een fijne werkomgeving voor het personeel creëren. Vervelend dus als iedere stap luid en duidelijk door het hele pand te horen is. Het is daarom prettig als de kantoorvloer geluiddempend is.

Daarnaast wordt er vaak fors gebruik gemaakt van een kantoorvloer. Bureaustoelen schuiven over de grond en er wordt veel heen en weer gelopen. Het is dus van belang dat je vloer bestendig is tegen dit intensieve gebruik en slijtvast is. Dit komt de levensduur van de vloer ten goede.

Mooi (blijvend) uiterlijk

Naast de functionaliteiten van een vloer is het natuurlijk ook wenselijk als de vloer past bij jouw unieke kantoorstijl. Je wilt dat de kantoorvloer een luxe uitstraling heeft en aansluit bij het meubilair. Een mooie kantoorvloer geeft een frisse look aan het pand en creëert een stijlvolle werkomgeving voor het personeel. Iets dat tegenwoordig steeds hoger in het vaandel staat bij werknemers. De kleur en vloer van de vloer hebben daarom een grote invloed op de bedrijfsruimte.

Om de vloer lang mooi te houden, is het onderhoud van de vloer erg belangrijk. Toch wil je hier op de werkvloer niet teveel tijd aan kwijt zijn. De gouden tip van Floorlife: kies dus een kantoorvloer die eenvoudig te onderhouden is.

Pvc op de werkvloer

Eén van de favorieten op de werkvloer is pvc. Bij Floorlife begrijpen we wel waarom. Pvc is razendpopulair en niet alleen door haar stijlvolle uiterlijk. Een pvc vloer is waterbestendig, onderhoudsarm en duurzaam. Door haar geluiddempende karakter kunnen je collega’s rustig doorwerken, zonder dat ze bij iedere voorbijganger gestoord worden. Daarnaast heeft een karakteristieke pvc vloer van Floorlife een extra beschermende toplaag, waardoor je jaren kunt genieten van de nieuwe kantoorvloer. Pvc kun je dus met een gerust hart in jouw kantoorpand leggen.

Het onderhoudsarme laminaat

Hebben we het over een onderhoudsarme vloer, dan mag laminaat zeker niet in het rijtje ontbreken. Niet gek dat laminaat één van de populairste vloeren is in Nederland. Laminaat is eenvoudig schoon te houden en is vochtbestendig. Daarnaast kun je laminaat ook in een beton-look leggen. Perfect als je een stoere, industriële uitstraling wilt creëren op kantoor. Ook fijn: verhuis je naar een ander kantoorpand? Dan kun je een click-laminaatvloer eenvoudig meenemen naar de nieuwe bedrijfsruimte. Dat is pas duurzaam.

Voor ieder bedrijfspand een vloer

Waar je ook naar zoekt voor je kantoorpand, bij Floorlife hebben we een passende vloer voor iedere stijl. Van een klassieke uitstraling tot een moderne look: de mogelijkheden bij Floorlife zijn eindeloos. Onze stylisten volgen de laatste woontrends en weten ieder kantoorpand tot een stijlvolle, levendige plek om te toveren met unieke vloeren.

  Een karakteristiek kantoor

  Wil je niet alleen een kantooromgeving creëren waar gewerkt wordt, maar ook waar een hip interieur de boventoon voert? Dan ben je bij Floorlife op de goede plek. Onze vloeren toveren jouw bedrijfspand om tot een ware eyecatcher. Denk bijvoorbeeld aan een hippe visgraat pvc vloer van Floorlife. Zo ontvang je alle voordelen van pvc, maar kies je toch voor een karakteristiek patroon dat weet op te vallen in jouw kantoor.

  Maak van je kantoor een fijne werkplek

  De werkplek is een belangrijk onderdeel van het werkplezier van medewerkers. Het is dus belangrijk om goed na te denken over de inrichting van een bedrijfspand. Dit verbetert de productiviteit en de gezondheid van je medewerkers. De vloer is de basis van ieder interieur en is daarom ook niet te missen in een kantoorpand. Voorkom dat de bedrijfsruimte een muffe uitstraling krijgt. Bij Floorlife dragen we met onze robuuste vloeren graag een steentje bij.

  Ontdek het assortiment van Floorlife

  Ben je benieuwd of jouw favoriete vloer van Floorlife goed functioneert in een bedrijfspand? Vraag gerust om advies bij één van onze vakmannen. Wij helpen je graag verder.

  Vergelijk producten (0)