Floorlife Laminaat in Den Helder

Laminaat is een vloersoort die zeer veelzijdig in toepassing is. De prints op laminaatplanken zijn tegenwoordig niet meer van echt te onderscheiden. Daarnaast zorgt een natuurgetrouwe oppervlakte structuur (EIR) er voor dat laminaat vrijwel niet meer echt hout te onderscheiden is. De Floorlife Laminaat planken zijn allen voorzien van trendy decors en uitgerust met sterke klikverbindingen, waarmee de planken snel en eenvoudig gelegd kunnen worden. Kom langs in onze winkel in Den Helder en ontdek het zelf!

Bekijk de laminaat collectie

Profiteer van de voordelen van laminaat

Je ziet en voelt een houten vloer, maar je profiteert van de voordelen van laminaat. Dit betekent dat een Floorlife Laminaat vloer zich relatief eenvoudig laat verwerken (met dito lage kosten), eenvoudig in onderhoud is, zeer goed bestand is tegen krassen en zich gemakkelijk laat reinigen. Dat is wel zo prettig als er huisdieren of kinderen in uw huis rondlopen. Of wanneer u uw tijd simpelweg aan andere zaken wilt besteden.

Natuurgetrouw en betaalbaar

Laminaatvloeren zijn een alternatief voor de veel duurdere en meer onderhoudsintensieve houten of parket vloeren. In de Floorlife Laminaat collectie zitten zeer natuurgetrouwe en betaalbare laminaatdecors, waarbij het reliëf van de plank zelfs overeenkomt met de print. In vaktaal wordt dit Embossed In Register (EIR) genoemd, we spreken liever van ‘natuurgetrouw’. Dan begrijpt u het ook. Het verschil tussen een laminaatvloer en een echte houten vloer is soms nauwelijks te zien of voelen. Ga dit vooral eens ervaren in onze winkel in Den Helder

Een duurzame keuze kwaliteit is meer dan levensduur

Duizend mensen, duizend meningen. Dat blijft. Daarom is de Floorlife Laminaat collectie samengesteld uit een diversiteit aan decor, afwerkingen en prijzen. Denk bijvoorbeeld aan naaldhout, maar natuurlijk ook aan eiken. Wilt u een rustige, of juist heel rustieke uitstraling? Hebben we! U zoekt juist een tegeldecor? Maar dan wel prettig in onderhoud en vriendelijk voor de kinderen zegt u? Hebben we ook, want in de Floorlife collectie zijn tevens diverse tegel of beton look vloeren opgenomen, ook met natuurgetrouwe oppervlakte structuren. Laat u verrassen door de Floorlife laminaat collectie bij Tip Top Vloeren.

Maak gebruik van onze roomconfigurator