Ervaar onze Floorlife vloeren in Amersfoort!

Ontdek ons ruime aanbod parket, laminaat en pvc vloeren bij een Floorlife winkel in Amersfoort. Onze vakmannen staan voor jou klaar en helpen je met het kiezen van een vloer die écht bij je past. Kortom, kom langs in onze vloerenwinkel in Amersfoort en ervaar zelf de unieke kwaliteit.
 

Er is een iets fout gegaan tijdens het zoeken. Probeer het later opnieuw.
Vul winkelnaam, postcode of plaats in

Floorlife vloeren in Amersfoort

Bij Floorlife Amersfoort ben je van harte welkom om de karakteristieke uitstraling van onze vloeren te ervaren. Maak kennis met onze enthousiaste vakmannen en laat je verwonderen door de eindeloze mogelijkheden in vloeren, kleuren en afwerkingen. Naast een robuuste collectie parket, pvc en laminaat vloeren, bieden we ook alles om jouw vloer mee af te stijlen. Speciaal voor jou hebben we een uniek assortiment vloertoebehoren met onder andere stijlvolle hoge plinten, functionele ondervloeren en onderhoudsmiddelen om jouw vloer in topconditie te houden. Ons enthousiaste team van deskundige en ervaren specialisten helpt je graag in Amersfoort bij het uitzoeken van jouw authentieke vloer.

Deskundig en professioneel advies
Gratis parkeren voor de deur
Makkelijk bereikbaar

Alle Floorlife verkooppunten in Amersfoort

Filter op collectie:

Lab21 Amersfoort

pvc, traprenovatie, vtwonen
Euroweg 27
3825HA Amersfoort
Nederland
Maandag
08:30 - 17:00
Dinsdag
08:30 - 17:00
Woensdag
08:30 - 17:00
Donderdag
08:30 - 17:00
Vrijdag
08:30 - 17:00

Holland Parket

pvc, parket, traprenovatie, vtwonen
Kamp 37
3811AN Amersfoort
Nederland

Openingstijden niet bekend

Van der Weck Vloeren

parket, traprenovatie, vtwonen
Rigaweg 13
3825PP Amersfoort
Nederland
Dinsdag
10:00 - 17:00
Woensdag
10:00 - 17:00
Donderdag
10:00 - 17:00
Vrijdag
10:00 - 17:00
Zaterdag
10:00 - 17:00

Van de Pol bouwen & wonen

pvc, traprenovatie
Kosmonaut 22
3824MK Amersfoort
Nederland
Maandag
07:00 - 17:00
Dinsdag
07:00 - 17:00
Woensdag
07:00 - 17:00
Donderdag
07:00 - 17:00
Vrijdag
07:00 - 17:00
Zaterdag
08:00 - 12:00

Vloer&Raam BV Amersfoort

pvc, laminaat, parket, traprenovatie, vtwonen
Industrieweg 3
3812RX Amersfoort
Nederland

Openingstijden niet bekend

Laminaathuis Amersfoort

pvc, laminaat, traprenovatie, vtwonen
Nijverheidsweg-Noord 58
3812PM Amersfoort
Nederland

Openingstijden niet bekend

De Parketzaak

pvc, laminaat, traprenovatie, vtwonen
Kamp 24
3811AR Amersfoort
Nederland

Openingstijden niet bekend

Eemland Parket

pvc, laminaat, parket, traprenovatie, vtwonen
Nijverheidsweg-Noord 55
3812PK Amersfoort
Nederland
Maandag
09:00 - 12:00
Dinsdag
09:00 - 17:00
Woensdag
09:00 - 17:00
Donderdag
09:00 - 17:00
Vrijdag
09:00 - 17:00
Zaterdag
09:00 - 16:00
“Simpelweg de stijlvolste en de mooiste vloeren„

Pvc vloeren in Amersfoort

Wil jij een Floorlife pvc vloer kopen in Amersfoort? Kom dan gerust langs in één van onze winkels. Laat je inspireren door een wereld vol authentieke, robuuste en karakteristieke pvc vloeren in Amersfoort. Bij de pvc vloeren van Floorlife in Amersfoort spat het vakmanschap letterlijk van de vloer af. Pvc vloeren in Amersfoort zijn bijzonder levensecht geworden. Bij Floorlife Amersfoort vind je een ruim assortiment pvc vloeren die niet van echt hout te onderscheiden zijn. Zo zie je niet alleen nerven en noesten, maar voel je ze ook echt.

Haal het natuurlijke buitengevoel naar binnen, met onze prachtige pvc vloeren in Amersfoort. Het is niet alleen een genot om naar een Floorlife pvc vloer in Amersfoort te kijken, maar ook een ware belevenis om over de pvc vloer te lopen.

Laminaat in Amersfoort

Een Floorlife vakman in Amersfoort kan jou alles vertellen over de bijzondere kwaliteit van onze laminaat vloeren. Floorlife laminaat vloeren staan bekend om een karakteristieke uitstraling met realistische nerven en noesten. Het brede aanbod laminaat vloeren in Amersfoort bestaat niet alleen uit hout patronen, maar ook uit een visgraat patroon en diverse betonlook tegels. Maar dat is nog niet alles. Er zijn ook waterbestendige laminaat vloeren.

Ben je benieuwd geworden naar onze laminaat collectie in Amersfoort? En wil je het natuurgetrouwe karakter van onze laminaat vloeren zelf zien en voelen in Amersfoort? Bij onze verkooppunten in Amersfoort staat er altijd iemand klaar die jou kan voorzien van een passend advies over onze verschillende laminaat vloeren. Jouw wensen staan bij ons centraal.

Parket in Amersfoort

Bij Floorlife Amersfoort geven we jou graag een advies op maat bij het kopen van een nieuwe parket vloer. Een parket vloer wordt ook wel een houten vloer genoemd. In de Floorlife parket collectie heb je een ruim aanbod in authentieke vloeren. Met de keuze uit een rustige, selecte uitstraling of rustieke, donkere uitstraling en uit een gerookte of geoliede afwerking is geen andere vloer zo persoonlijk als een Floorlife parket vloer. Zo vind je gegarandeerd jouw karakteristieke parket vloer in Amersfoort.

Om dit zelf te ervaren nodigen we je van harte uit bij één van onze verkooppunten van houten vloeren in Amersfoort. Een parket vloer die aan al jouw wensen voldoet vind je bij een Floorlife verkooppunt in Amersfoort. Maak vandaag nog een afspraak bij jouw specialist voor parket vloeren in Amersfoort.

Traprenovatie in Amersfoort

Een trap krijgt vaak niet de aandacht die hij verdient. Bij Floorlife Amersfoort vinden we dat zonde, omdat de trap juist het eerste is wat je ziet als je binnenkomt. Het is het visitekaartje van jouw woning in Amersfoort. Wij adviseren je graag welke trap het beste bij jouw karakteristieke woonstijl aansluit. Ons ruime assortiment hout- en betondecoren traprenovatie vind je bij een Floorlife winkel in Amersfoort. Bij ons zijn de mogelijkheden van traprenovatie in Amersfoort eindeloos en kun je kiezen uit verschillende decoren, stootborden en profielen.

Bovendien zorgen onze winkels in Amersfoort ervoor dat jouw trap al binnen één dag in een nieuw jasje wordt gestoken. Jouw traprenovatie vindt plaats zonder hak- of breekwerk. Wat wil je nog meer?! Kom snel langs bij één van onze traprenovatie specialisten in Amersfoort.

Floorlife verkooppunten in Nederland