Doe inspiratie op bij Floorlife in Amersfoort!

Ontdek ons ruime aanbod parket, laminaat en pvc vloeren bij een Floorlife winkel in Amersfoort. Onze vakmannen staan voor jou klaar en helpen je met het kiezen van een vloer die écht bij je past. Kortom, kom langs in onze vloerenwinkel in Amersfoort en ervaar zelf de unieke kwaliteit.
 

Er is een iets fout gegaan tijdens het zoeken. Probeer het later opnieuw.
Vul winkelnaam, postcode of plaats in

Floorlife in Amersfoort

Bij Floorlife Amersfoort ben je van harte welkom om de karakteristieke uitstraling van onze vloeren te ervaren. Maak kennis met onze enthousiaste vakmannen en laat je verwonderen door de eindeloze mogelijkheden in vloeren, kleuren en afwerkingen. Naast een robuuste collectie parket, pvc en laminaat vloeren, bieden we ook alles om jouw vloer mee af te stijlen. Speciaal voor jou hebben we een uniek assortiment vloertoebehoren met onder andere stijlvolle hoge plinten, functionele ondervloeren en onderhoudsmiddelen om jouw vloer in topconditie te houden. Ons enthousiaste team van deskundige en ervaren specialisten helpt je graag in Amersfoort bij het uitzoeken van jouw authentieke vloer.

Deskundig en professioneel advies
Gratis parkeren voor de deur
Makkelijk bereikbaar

Alle Floorlife verkooppunten in Amersfoort

Filter op collectie:

Eemland Parket

pvc, laminaat, parket, traprenovatie, vtwonen
Nijverheidsweg-Noord 55
3812PK Amersfoort
Nederland
Maandag
09:00 - 12:00
Dinsdag
09:00 - 17:00
Woensdag
09:00 - 17:00
Donderdag
09:00 - 17:00
Vrijdag
09:00 - 17:00

Holland Parket

pvc, parket, traprenovatie, vtwonen
Kamp 37
3811AN Amersfoort
Nederland

Openingstijden niet bekend

De Parketzaak

pvc, laminaat, traprenovatie, vtwonen
Kamp 24
3811AR Amersfoort
Nederland

Openingstijden niet bekend

Lab21 Amersfoort

pvc, traprenovatie, vtwonen
Euroweg 27
3825HA Amersfoort
Nederland
Maandag
08:30 - 17:00
Dinsdag
08:30 - 17:00
Woensdag
08:30 - 17:00
Donderdag
08:30 - 17:00
Vrijdag
08:30 - 17:00

Van de Pol bouwen & wonen

pvc, traprenovatie
Kosmonaut 22
3824MK Amersfoort
Nederland
Maandag
07:00 - 17:00
Dinsdag
07:00 - 17:00
Woensdag
07:00 - 17:00
Donderdag
07:00 - 17:00
Vrijdag
07:00 - 17:00
Zaterdag
08:00 - 12:00

Laminaathuis Amersfoort

pvc, laminaat, traprenovatie, vtwonen
Nijverheidsweg-Noord 58
3812PM Amersfoort
Nederland

Openingstijden niet bekend

“Simpelweg de stijlvolste en de mooiste vloeren„

Pvc vloeren in Amersfoort

Wil jij een pvc vloer kopen bij Floorlife Amersfoort Kom dan langs in één van onze winkels. Laat je inspireren door een wereld vol authentieke, robuuste en karakteristieke pvc vloeren. Bij de pvc vloeren van Floorlife spat het vakmanschap letterlijk van de vloer af. Bij Floorlife Amersfoort vind je een ruim assortiment pvc vloeren die niet van echt hout te onderscheiden zijn. Zo zie je niet alleen nerven en noesten, maar voel je ze ook echt. Het is niet alleen een genot om naar een Floorlife pvc vloer te kijken, maar ook een ware belevenis om over de vloer te lopen.

Laminaat in Amersfoort

Een Floorlife vakman in Amersfoort kan jou alles vertellen over de bijzondere kwaliteit van onze laminaat vloeren. Floorlife laminaat vloeren staan bekend om een karakteristieke uitstraling met realistische nerven en noesten. Ook voor waterbestendig laminaat kun je bij Floorlife Amersfoort terecht. Het brede aanbod bestaat niet alleen uit hout patronen, maar ook uit een visgraat patroon en diverse betonlook tegels. Bij Floorlife Amersfoort kun jij het natuurgetrouwe karakter van onze vloeren zelf zien en voelen en staan we altijd klaar om jou een passend advies te geven.

Parket in Amersfoort

Bij Floorlife Amersfoort geven we jou graag een advies op maat bij het kopen van een nieuwe parket vloer. In de Floorlife parket collectie heb je een ruim aanbod in authentieke vloeren en vind je de gegarandeerd de vloer die aan jouw wensen voldoet. Met de keuze uit een rustige, selecte uitstraling of rustieke, donkere uitstraling en uit een gerookte of geoliede afwerking is geen andere vloer zo persoonlijk als een Floorlife parket vloer. Om dit zelf te ervaren nodigen we u van harte uit bij Floorlife Amersfoort.

Traprenovatie in Amersfoort

Een trap krijgt vaak niet de aandacht die hij verdient. Bij Floorlife Amersfoort vinden we dat zonde, omdat de trap juist het eerste is wat je ziet als je binnenkomt. Wij adviseren je graag welke traprenovatie het beste bij jouw karakteristieke woonstijl aansluit. Ons ruime assortiment hout- en betondecoren vind je bij een Floorlife winkel in Amersfoort. Bovendien zorgen onze winkels in Amersfoort ervoor dat jouw trap al binnen één dag in een nieuw jasje wordt gestoken. Wat wil je nog meer?!